www.abyssinier.com
Untitled Document
Untitled Document
Margit Thomsen, Skanderborg
Mobiltelefon: 22404739
Mail:
Opdateret 12.10.2018
Wimmerhales Blue Vixen
Wimmerhales Prancer og Wimmerhales Hebe blev i oktober 2014 forældre til to smukke hunkillinger: Blue Vixen og Foxy Lady. Det var så svært at vælge, at jeg beholdt begge til mit videre opdræt. Desværre viste Blue Vixen sig at have patella luxation (løse knæled), og jeg valgte at sterilisere hende.

Med Vixens mor troede jeg, at jeg havde opdrættet noget nær den perfekte blå abyssinier, og at det kunne blive en udfordring at præstere en lige så prægtig blå abyssinier igen. Men som Vixen voksede til, blev hun smukkere og smukkere og gav sin mor kamp på udseendet. I efteråret 2017 nåede hun det ypperste indenfor udstilling, da hun blev verdens smukkeste hunkastrat i sin kategori (racekatte er inddelt i fire kategorier). Hun overstråler sin mor i pels og farve, men til gengæld har hendes mor et bedre hoved. Vixen er en stor hunkat, og jeg kan rigtig godt lide hendes størrelse, da der er længde på krop og ben med en passende tyngde, så elegancen bevares. Vixen har et sødt look, og det afspejler hendes væsen godt. Hun er et kærligt og fjollet lege"barn".

Blue Vixen startede sin udstillingskarriere som kastrat på Fife's worldshow i Malmø 2015. Siden da har hun været på 15 udstillinger, hvor hun i den grad har hentet imponerende resultater hjem. Som allerede nævnt blev hun kronet til verdensvinder på FiFe's woldshow i Holland i 2017. På 2 af de almindelige udstillinger opnåede hun det meget flotte resultat at blive nr. 2 blandt samtlige han og hunkastrater på udstillingen. På de 6 blev hun bedst i show, det vil sige bedste hunkastrat i den udstillingskategori, som abyssinieren hører under, og på de 4 blev hun nomineret til at være i finalen om at blive bedst i show. Jeg tilmeldte hende til Katteklubbens topkatteliste for kastrater i 2017, og hun kom op på en flot anden plads.

Blue Vixen's stamtavle
Wimmerhales Prancer (ABYo) Palais Royal Duc de Praslin (ABYn) GC Devande's Starbuck (ABYn)
Uma des Entrechats of Palais Royal (ABYo)
Wimmerhales Red Hot Lava (ABYo) CH Wimmerhales Yoda (ABYp)
IC Wimmerhales Maya Lin (ABYo)
IC Wimmerhales Hebe (ABYa) Luna-Tick's Easy on The Eye (ABYn) IC Glenlea's Bristol (ABYa)
IC Luna-Tick's Amokka (ABYn)
SC Wimmerhales Trillevip (ABYp) IC Søglimt's Lucas (ABYn)
Wimmerhales Katharina (ABYo)

Forrige   Næste

Oktober 2017 - Kåret til Worldwinner på FIFe Worldshow

Forrige   Næste

Oktober 2017 - Fife Worldshow

Forrige   Næste

Maj 2018 - Nyder haven
Hendes data:
  • Født: 19.10.2014
  • Farve: sorrel
  • Blodtype: A/b
  • Stamtavle
  • Hendes sundhed:
  • PL: Grad 2
  • PK deficiency: Fri
  • PRA: Fri