Untitled Document
Untitled Document
Margit Thomsen, Skanderborg
Mobiltelefon: 22404739
Mail:
Opdateret 12.10.2018
Scrollbaren ikke er synlig i alle browsere. Vær derfor opmærksom, at det er muligt at scrolle ned og se mere.

I øjeblikket har jeg en voksen hunkat til salg. Nye killinger ventes i slutningen af november, og om det kan du se mere om længere nede på siden.

STERILISERET HUNKAT SØGER NYT HJEM
Wimmerhales Honey Bonny er en vildtfarvet abyssinier på 2 år. Hun lever til fulde op til sit navn. Hun er det sødeste lille væsen og meget kælen. Som typisk abyssinier har hun et legesind, selvom hun er rundet 2 år. Hun er meget forsigtig overfor fremmede og uvante situationer. Hun søger et hjem uden små børn og uden dyr. Herhjemme er hun vant til andre katte, men hun bliver holdt nede af dem, og jeg synes, at hun fortjener at være dronning i hjemmet. Prisen hende er 2.000 kr.


Honey Bonny (22. september 2018)KILLINGER VENTES I SLUTNINGEN AF NOVEMBER
Wimmerhales Sweet Zaphire, blå hun, og Wil-O-Glen's Carlos Santana, sorrel han, har haft stævnemøde. Zaphire bor hos Anne Løhr, som har været fodervært for mig i et par år og for første gang i flere år igen skal have kuld i sit eget stamnavn Kronhede. Der kan komme killinger i farverne vildtfarvet, sorrel, blå og fawn. Anne og jeg har den samme tilgang til at have killinger, og hvordan det er, kan du få et indtryk af ved at læse om mit seneste kuld og se billeder og videoer længere nede på siden.


Zaphire og CarlosKULD FØDT 3. APRIL 2018 (Der er ikke længere killinger til salg i dette kuld)

Den 3. april fik Wimmerhales Kiddo AKA Black Mamba fire killinger: en vildtfarvet han, en sorrel han og to sorrel hunner. Faren er Wil-O-Glen’s Carlos Santana. Det var de første wimmerhale-killinger hjemme hos mig selv i to år, så jeg havde virkelig glædet mig til dem. Killingerne blev født i mit soveværelse og havde i deres tre første leveuger praktisk talt ligget ved siden af min hovedpude, fordi jeg har haft deres "rede" stående på en stol lige ved siden af min seng. Der er ikke noget mere hyggeligt end at vågne op, kigge ind i øjnene på fire små killinger og række hånden frem og nusse deres små bløde kroppe. Så der er intet at sige til, at det var svært at komme ud af sengen om morgenen. Men det handler ikke bare om hygge men også om at give killingerne masser af menneskelig nærvær for at socialisere dem godt.


Mamba med killinger (4. april 2018)På killingernes 3 ugers fødselsdag flyttede jeg “ reden” ned på gulvet, fordi killingerne begyndte at ville ud og opleve verdenen, og jeg ville ikke risikere, at de faldt ned fra sengen. 3 ugers alderen er en alder, som er rigtig vigtig i forhold til socialisering, og derfor havde jeg sørget for at have en ferieuge for at kunne være meget omkring dem. Mambas kattevenner Vixen, Foxy og Honey Bonny havde siden fødslen været på korte visiter hos Mamba og killingerne, men det stoppede jeg, fordi jeg kunne mærke, at Mamba lagde an til at blive ret forsvarende, nu killingerne bevægede sig ud af “ reden”.


Supai, som har arvet sin fars store tro på sig selv og hans vovemod (26. april 2018)
Sedona, den lille forsigtige "pige". Meeen det har hun nu lagt fra sig sidenhen (26. april 2018)
Phoenix, som gerne miaver og således er lidt af et sludrehoved (25. april 2018)
Bisbee, som ganske tidligt skilte sig ud som showstjernen i kuldet (25. april 2018)
Mormis Mamba holder øje med de små (26. april 2018) (VIDEO, kan ses med Adobe Flash)
Der er endnu ikke helt styr på benene 26. april 2018) (VIDEO, kan ses med Adobe Flash)
Vi leger slåskamp (26. april 2018) (VIDEO, kan ses med Adobe Flash)
Morgenstund i slåbrok siddende på gulvet. Killingerne hjælper gerne med computerarbejdet. (28. april 2018)
"Hej du!" (28. april 2018)Da killingerne var blevet 5 uger gamle, havde de fået benene under kontrol, og til tider foregik det i fuldt løb. De ligefrem trampede, når de løb. De sprang rask væk op og ned fra sengen og var også begyndt at tage klatretræet i besiddelse, endnu dog kun op til "anden etage". Der var gang i legetøj og leg med hinanden. Kort sagt var der bare tempo på lige indtil, at trætheden meldte sig, og det var tid til en lur. Mamba syntes ikke længere, at det var hendes opgave at holde dem rene, så det var tid til at lære at bruge tissebakken. Det gik ganske godt. Supai og Phoenix begyndte at spise mad, mens Bisbee og Sedona stadig havde nok i mors mælk. Jeg lod ikke killingerne komme ud af værelset og lettede på den måde Mambas arbejde med at holde styr på dem. Det beskyttede dem også mod at komme i nærheden af trappen fra 1. sal ned til stueplan. Trappen kan de først mestre, når de er syv uger gamle og virkelig har styr på motorikken.


Klar til at gå til køjs, men det er killingerne ikke! (8. maj 2018) (VIDEO, kan ses med Adobe Flash)
Siesta (9. maj 2018)
Max nuttet (9. maj 2018) (VIDEO, kan ses med Adobe Flash)
Gyng gang (11. maj 2018) (VIDEO)
Supai (11. maj 2018)
Sedona (11. maj 2018)
Phoenix (11. maj 2018)
Bisbee (11. maj 2018)
Phoenix og Bisbee i brydekamp (11. maj 2018)
Killinger vs flue (21. maj 2018) (VIDEO, kan ses med Adobe Flash)
Første tur på trappen (27. maj 2018) (VIDEO, kan ses med Adobe Flash)
Bisbee, Supai og Phoenix (3. juni 2018)
Supai, Phoenix, Sedona og Bisbee (7. juni 2018)
Abekat (10. juni 2018) (VIDEO, kan ses med Adobe Flash)
Ejerfornemmelser for legetøjet (10. juni 2018) (VIDEO, kan ses med Adobe Flash)Så rundede killingerne deres 11 ugers fødselsdag. De havde i godt 3 ugers tid fået lov at komme ud af “barne”værelset, og trappen mestrede de i fuldt firspring op og ned. Det tog dem nu kun et par forsigtige ture, så havde de styr på det. De var blevet nogle rigtige abekatte, som kunne kravle og hænge i deres kløer under hængekøjerne i klatretræet - altså UNDER og ikke OVER! Men snart ville de være for tunge til, at deres kløer kunne bære vægten og så ville det være slut med de abekattestreger. Der var fuld fart på med løb og vilde legeslåskampe, men så kunne de pludselig komme i tanke om, at de lige ville op og nusses. Igen kunne jeg give mit opdræt en supersmiley for sundheden. De kom gennem den kritiske 5 - 8 ugers alder uden antydningen af nys, host eller dårlig mave. Det var alderen, hvor de ikke længere var dækket ind af morens immunforsvar og først ved at opbygge deres eget. Det var også alderen, hvor de fik deres første vaccination. Jeg er super glad for, at de fik så god en start, fordi jeg mener, at det er vigtig for sundheden i deres fremtidige liv.


På en sommerhed dag er det godt at puste ud efter leg (29. juli 2018)
Supai (29. juli 2018)
Sedona (29. juli 2018)
Bisbee (29. juli 2018)
Phoenix (29. juli 2018)16 uger gamle fik killingerne deres anden vaccination, og Phoenix og Supai blev kastreret/steriliseret. Det var også den tid, hvor Mamba begyndte at blive godt træt af killingerne, og da min unge hunkat Prusiluskan savnede ungdommeligt selskab, valgte jeg at lade hende og Cordelia overtage rollen som de voksne. Mamba nød sin pause fra killinger, mens Cordelia var godt tilpas med at være tante for dem, og Prusiluskan fjollede bare rundt sammen med dem. Knap 3 uger efter vaccinationen flyttede Phoenix hjemmefra som den første. Han hedder nu Felix og nyder livet sammen med en ung huskat og sine nye ejere. En god måned senere flyttede Supai også hjemmefra. Hun flyttede ind til en ung abyssinier og allerede dagen efter legede de sammen til glæde for hendes nye ejere.


Supai (1. september 2018)
Bisbee (2. september 2018)
Sedona (2. september 2018)
Abyssiniere har bare deres egen måde at lege med legetøj på (2. september 2018) (VIDEO, kan ses med Adobe Flash)